skolfoto!

Dagen började med en film i skolan och som vanligt när man tittar på film så somnar man.. så jag var tvungen att gå ut ett tag... och det handlade om krig, jäkla skit... men filmen var rätt bra ändå! Zozo heter filmen :)
Det har varit lugnt hela dagen förutom när vi skulle ha skolfoto då vart det kaos.. alla skulle fixa sig!
och jag hoppas på att jag blev bra på bilderna! och på det enskilda fotot tror jag att jag kommer bli väldigt ful på men skit samma nu är det gjort iaf! :D 
nej nu blir det äta sen ta en dusch! byebye my friends!! :D

lugn dag idag!

Kan ju börja med att säga att skolan inte är rolig alls.. vill att alla som gick på skolan förut ska komma tbx saknar ju er!
Gårdagen var skit rolig! vi hade någon kamp dag elr hur man nu ska säga, så jag lägger in några bilder när vi brudar körde Twister så jävla roligt men trångt när vi var alla 4, men ni kan ju gissa vem som vann ;)
Idag har det varit ganska lugnt, men imorgon kör vi bara på Tema lektioner, jag förstår mig inte på det där systemet.... Herregud!! SKOLFOTO imorgon också ;D  Jaja hoppa in i duschen och slå på en film o sova :)
kan ju säga att det var ganska jobbig ett tag, blev att gå ner i spagat nästan hela tiden...

skolstart imorn!

förlåt för min dåliga uppdatering... men som sakt jag har tyvärr inte tid, har försökt att mobilblogga men som vanligt så strular det så det aldrig kommer fram blir så jävla lack.
skit samma nu bloggar jag ju iaf :)
Skolan börjar ju imorn yiiiipppiiieee! :D
har haft ett så jävla grymt sommarlov! vill bara att sommarlovet ska vara lite längre! :D Ajja nu ska jag gå och ta en varm dusch :) ska försöka uppdatera imorn också, då kanske det kommer in lite bilder ifårn sommaren :) puuusss


RSS 2.0